З метою надання методичних рекомендацій та практичних порад щодо дотримання вимог трудового законодавства, 7 березня рейдова робоча група з легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю спеціалістів Управління праці Івано-Франківської міської ради, Муніципальна інспекція Івано-Франківськ, Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області та Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підприємців Івано-Франківська щодо неприпустимості допуску до роботи неоформлених працівників.
Працювала робоча група на вулиці Миколайчука. Всього обстежено 30 суб’єктів господарювання, виявлено двох працівників-“стажерів”. Роботодавців попереджено про відповідальність за допуск працівників до роботи без належного оформлення.
❗Нагадуємо, що працівники, які знаходяться на своїх робочих місцях і здійснюють свої робочі обов’язки повинні бути оформлені належним чином.
🇺🇦Робота українського бізнесу під час війни є особливо важливим джерелом наповнення бюджету та створення робочих місць. Дякуємо тому бізнесу, який працює легально і прозоро, сплачуючи всі податки, забезпечуючи роботою і заробітною платою своїх працівників.