З метою надання методичних рекомендацій та практичних порад щодо дотримання вимог трудового законодавства, 31 січня рейдова робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення за участю спеціалістів Управління праці Івано-Франківської міської ради, Муніципальна інспекція Івано-Франківськ, Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області, Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження та Івано-Франківська філія Івано-Франківського ОЦЗ, провела інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підприємців Івано-Франківська щодо неприпустимості допуску до роботи неоформлених працівників.
Працювала робоча група на вулицях Мазепи, Гузара, Довгій та Береговій. Всього обстежено 52 суб’єкти господарювання, виявлено 7 працівників-“стажерів”. Роботодавців попереджено про відповідальність за допуск працівників до роботи без належного оформлення.
❗Нагадуємо, що працівники, які знаходяться на своїх робочих місцях і здійснюють свої робочі обов’язки повинні бути оформлені належним чином.
Дякуємо бізнесу, який дотримується таких вимог і працює у правовому полі!